29.11.2007 г., 16:40 ч.

Магията си ти за мене 

  Поезия » Любовна
824 0 18

Мислите ми ти обсеби

и от самотата ме измъкна.

Притаи се ти при мене

и тъгата ми отмъкна.

 

 

Твоята любов за мене

е стръкче бисерни цветя,

поръсени с аромат от лято

и с приказна дъга.

 

 

Магията си ти за мене.

Вълшебството на моите дни.

Ще те обичам аз дълго време,

такъв, какъвто си.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??