Мислите ми ти обсеби
и от самотата ме измъкна.
Притаи се ти при мене
и тъгата ми отмъкна.
Твоята любов за мене
е стръкче бисерни цветя,
поръсени с аромат от лято
и с приказна дъга.
Магията си ти за мене.
Вълшебството на моите дни.
Ще те обичам аз дълго време,
такъв, какъвто си.
© Пламена Добрева All rights reserved.