24.02.2023 г., 10:03 ч.

Магнитозавър съм за женските компаси 

  Поезия » Хумористична, Пародии
178 1 4
 

Облечен винаги съм по последна мода,
от мене лъха сексапил, дори еротика!
Из сънищата на жените мокри бродя,
а те се бият да ме съблекат... от потника...

Магнитозавър съм за женските хормони,
компасът им от страсти сочи мен!...
Желаят ме във всички свои зони
да ме държат във сластния си плен...

Белязан съм, изглежда, от Съдбата,
със ориста на селския сваляч,
но в Галактически обем ми е играта -
В леглата женски съм най-важния играч!

И вече сам повярвал във миража
усетих лакътче със своите ребра -
Разбрах, забъркал съм Голяма каша
говорейки насън... до своята жена...

- Ма, колко си велик, па да не зная -
изсъска мило Милото до мен -
Едва изчаках на речта ти края
желаейки си... да си в моя плен...

И две ръчички на врата усетих
увиващи се, като анаконди нежни,
а колко обич у очите й прочетох
под облаците на настръхналите вежди...

- Галактиката, ясно, че е тясна,
за твоите мащаби и мераци...
И почна да ме масажира страстно
оставяйки по мене сини знаци...

- Изглежда съм щастливка най-голяма
ударила вселенския джакпот...
За теб мечтаела е всяка дама...
Бе вярваш ли си сам в тоз' анекдот?


*****
Туй беше вчера, но и днес съм в рая -
Това е участта ми магнетична!
Лежа съблечен, гол, във бяла стая,
и две сестри за мен се грижат лично...

Но само малко мъничко ма притеснява
единствено ей оня, със тефтера...
Дали и той на нещо са надява?...
Бих го ударил, но гипсиран съм... и в страх треперя...

20.02.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Според мен най-важното е ориентацията на стрелките на съответния компас 🤣😊🤣
  • Щом е Магнитозавър, привлича всичко! Има защо да се притеснява от "оня, със тефтера..."
    Усмивка
  • Еее, Мерсаж, усетила си ма 🤣😊😅
  • Ами... Не ти е лесно
    Хареса ми.
Предложения
: ??:??