7.04.2016 г., 22:46 ч.

Магьосник на съня 

  Поезия » Друга
638 0 1

 

      Бъди магьосник! Пошепни слова вълшебни!

      И помогни потъналите в тъмнина души

      да се освободят от чувства непотребни,

      да си възвърнат позабравени мечти.

 

      Помогни на всяко искрено момиче

      в приказна принцеса да порасне

      и дори да срещне трудности в живота

      вярата й в любовта да не угасне.

 

      Във всеки смел младеж откривай

      рицарят - вълнуващ и прекрасен,

      жадуващ любовта да разпознае,

      дори и скрита с лик неясен.

 

      И нека във съня от теб създаден,

      вълшебен и изпълнен с красота,

      всеки свойта истина открие

      и я отнесе със себе си в света.

 

© Патрисия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??