21.09.2017 г., 22:01 ч.

Махмурлия. 

  Поезия » Хумористична
348 1 5

 

 

Ранна сутрин..

..махмурлука..

..блъска като влак..

 

..кучето си иска своето..

..търси си разходката..

 

..папагалите в кафеза...

..нервно щъкат..

 

..комшията отгоре..

.. отново хванал е..

..бургията..

 

..аларма на кола..

..безумно ме побърква..

 

..влюбеният гълъб на балкона..

.. Боже..

..как не млъкна..

 

..всичко туй се преживява..

...не за пръв път съм в тази..

..плява..

 

..Кученце ще изведа..

..пилетата ще нахраня..

 

..исках само още малко..

.. да поспя..

 

..Всичко бързо свърши..

.. щом съседката запя..

 

..студена пот ме мен ..

.. обля..

 

..Замислих се обаче ..

.. иронично се усмихнах..

 

..даже ѝ простих..

 

..припомняйки си факта..

 

..че в един забравен филм..

..от главните герой..

 

..мъжът ѝ беше просто..

 

..един статист..

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??