1.05.2019 г., 13:29 ч.

Май 

  Поезия
424 0 1

 

От пролетта към лятото върви...
носи много слънчеви лъчи.
Букетче стиснал в ръце –
от различни цветни цветове.
 
Вечерите с него са прекрасни...
свежи, топли, ароматни.
Надеждата е хванал за ръка
и  стопля нашите сърца.
  
                

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??