Венчелистчета ябълков цвят...
по кожата...
Нежно докоснати устни –
копринени...
Сочно открехнали стон...
на очакване...
тръпки по тялото...
Присъствие нечие...
някакви пръсти...
Ти ли изпрати вятъра?!
Настръхнали пóмисли...
Опустошена женска осанка
от пламенни нежности...
грешни нощни пристрастия...
горещи скрити мечтания...
И пак същият облик...
Докосвания скрили
срамежливо желания...
И накъде там аромат...
на пролетно цъфнали ябълки...
Май е!
Не искам да чакам!
02 май 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
© Екатерина Глухова Всички права запазени
Поздравявам те.