18.12.2020 г., 7:52 ч.

Майка 

  Поезия » Авторска песен
190 0 0

Гледала майка своите деца
Гледала с мъка, живяла сама
годините минали бащата дошъл
но вече не бил пак същия баща

 

раснал синът им затворен и плах
не искал да бъде и той като тях...
страдал с години за бащинско рамо
и започнал да трупа гняв към баща му

 

натрупаната болка умело прикривал
но нощем с камък в сърцето заспивал
желанието в него и той да бъде баща
рязко умряло, не искал това

 

да се повтаря с неговите деца...
знае какво е да живееш в жарта
да живееш в семейство без топлота
по-добре е просто да нямаш деца

© Йордан Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??