10.04.2007 г., 15:25 ч.

Майка ми е трепетлика 

  Поезия
932 0 11
Майка ми е трепетлика,
а баща ми - дъб зелен!

Техните черти красиви
са преминали и в мен!

От баща ми - да съм силен,
да съм горд, да не греша!

А от майка ми - да имам
нежна, трепетна душа!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??