13.12.2007 г., 16:03 ч.

Майка ми в мен 

  Поезия
1370 0 5

Посвещавам на светлата памет на милата ми майчица Лиляна Георгиева Пенева 

Живя на този свят, като светица,

на Бога, уповавайки се вечно

и твойта нежна майчина десница,

даряваше ме с радост безупречно.

 

От тебе, мила майчице, научих,

с търпение и вяра да пребъдвам.

В неволите житейски ме поучи,

пред злото никак да не се огъвам.

 

Раздавайки на всички любовта си,

вгради в душата ми прекрасния си образ,

за да живееш вечно след смъртта си,

в сърцето ми сред светлина без залез.  

 

13. 12.2007 година / 23,00 часа

© Виктор Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??