26.08.2017 г., 17:27 ч.

Майко 

  Поезия » Друга
682 1 1

Майко,

дай ми тишина, сигурност и вяра.

Бъди до мен,

усмихни се,

не плачи. Твоят син е тук и тъжи.

Ще плаче, когато някога

дойде на твоя гроб.

Ще забрави

и ще помни.

Ще го забравят

и ще го помнят.

... ако дойдат на неговия гроб.

Неговият син и...

 

Майко,

обичта е мълчание.

Думите липсват

и са излишни.

Не плачи! Твоят син е тъжен.

Не тъжи! Твоят син плаче.

Майко!

Смей се!

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??