21.02.2024 г., 20:26 ч.

Маймунрандум – сглобка или не! 

  Поезия » Хумористична
220 0 0

Ето - баницата ни ще се дели,

всеки иска по-голямото парче,

всеки повечко да си лапа цели,

власт жадува и банкянско борче!

 

Изпокара се с "промяната",

не е чел меморандума той,

предстои ротация, замяната,

човекът просто няма покой!

 

Човече, мълчиш, не ти ли писна

от този цирк нагъл и безсрамен!?

Всеки иска другия да е притиснат,

Киро иска с Боко да е богоравен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??