27.05.2016 г., 15:15 ч.

Майската буря 

  Поезия » Любовна
570 0 1

Дълга буря...Убиецът на клони и желания
по пътя ни забива свойте остри капки 
Взривена светлина и гръм....притиснати в мълчание.

Мълчанието. О как събира в миговете кратки
най-съкровеното докосване на двама...
а после пак на бурята хлапашките пиратки.

Притичва вятърът, комедиант написал драма
Премита ...утешава и последното стенание.
И аз съм аз, и ти си ти, и двамата ни няма.

 

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??