May 27, 2016, 3:15 PM

Майската буря 

  Poetry » Love
572 0 1

Дълга буря...Убиецът на клони и желания
по пътя ни забива свойте остри капки 
Взривена светлина и гръм....притиснати в мълчание.

Мълчанието. О как събира в миговете кратки
най-съкровеното докосване на двама...
а после пак на бурята хлапашките пиратки.

Притичва вятърът, комедиант написал драма
Премита ...утешава и последното стенание.
И аз съм аз, и ти си ти, и двамата ни няма.

 

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??