3.01.2013 г., 10:25 ч.

Майсторски звук 

  Поезия » Философска
328 0 0

Пак съм тук,

под ябълковото дърво,

и слушам звук,

пълен с майсторство.

 

Ах, тези птици,

пълни със живот, 

омайват и светици,

правят тебе патриот.

 

Чувстваш миг покой

от забързаното ежедневие,

сякаш явил ти се герой 

и оставя те в безмълвие.

© Дана Благовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??