11.04.2008 г., 14:41 ч.

Майсторът 

  Поезия » Друга
472 0 7
Майсторът

Животът коварен не ми е другар,
ръждивия му механизъм презирам,
че аз съм майстор-часовникар
и адска машина конструирам.

Сега съм бомба със закъснител,
барут, динамит, тротил,
дяволът е моят учител,
къс е моят фитил.

Тик-так, стрелката върви,
тик-так, наближава мига,
тик-так, фитилът гори,
тик-так, ВЗРИВ... и тишина.

В тишината блага - майсторът отлита,
сатаната в ада - е неговата Маргарита.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??