20.03.2014 г., 11:56 ч.

МакДоналдс, курви и прозак 

  Поезия » За деца
720 0 0

Кой казва, че обикновеното омръзва бързо

не и аз

Обикновеното не си позволява да ми омръзне

затова

То

е толкова прекрасно...

Обичам обикновения си живот

Обичам дългите нощи

защото тогава спя като заклан

Обичам дългите дни

защото и тогава спя като заклан

Самите хора са казали, че

"от сън спомен няма"

Затова животът е толкова прекрасен, нали!

 

© Еди Кой си Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??