7.05.2014 г., 19:57 ч.

Makoве 

  Поезия » Бели стихове
470 0 6

 



                                  МАКОВЕ

 

                                  Изтече кръвта

                                  на маковете,

                                  без да сме узнали

                                  кръвната група на Май

 

                                  спасени сме.

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??