May 7, 2014, 7:57 PM

Makoве 

  Poetry » White poetry
475 0 6

 



                                  МАКОВЕ

 

                                  Изтече кръвта

                                  на маковете,

                                  без да сме узнали

                                  кръвната група на Май

 

                                  спасени сме.

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??