15.03.2008 г., 19:24 ч.

Макове 

  Поезия
4873 0 4

Макове

В полето разцъфнаха макове

и пламна пожар многоцветен,

зеленото чезнеше някъде

под плащ от прегръдки червени.

А светлото бързаше влюбено

с цветята в едно да се слее

и сякаш светулки изгубени

със себе си пак се намериха.

Изписваше вятърът стихове,

усетил пейзажа вълшебен,

гореше блажено природата

във този пожар. Многоцветен.

 

 


© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??