6.06.2016 г., 17:46 ч.

Макове 

  Поезия » Любовна
855 0 0

 

 


Вървяхме щастливи по брега,
вълните на морето ни шептяха,
а ти посочи дюните с ръка
и там червени макове цъфтяха.

 

И днес червени макове цъфтят,
морето е бурно и далече
и думите от този ден горят -
две огнени сърца са вече. 


 

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??