Jun 6, 2016, 5:46 PM

Макове 

  Poetry » Love
853 0 0

 

 


Вървяхме щастливи по брега,
вълните на морето ни шептяха,
а ти посочи дюните с ръка
и там червени макове цъфтяха.

 

И днес червени макове цъфтят,
морето е бурно и далече
и думите от този ден горят -
две огнени сърца са вече. 


 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??