23.10.2016 г., 23:11 ч.

Малка спалня 

  Поезия » Любовна
393 1 0

В малка спалня сгушена в града 
Снимка с рамка, стояща на ръба
Легло покрито с мъничко тъга
И детска глъчка зад бялата врата

В малка спалня някъде в града
с изглед ясен към върха 
И той покрит с мъничко тъга
Загадъчна усмивка зад слънчева мъгла

В малка спалня в края на града
Огледало с рафт, а върху него суета
Загасена лампа и поглед на жена
Вперен право във върха

 

Малка спалня самотна в града
Свидетел на житейската съдба
С любов е пълна и с мъничко тъга
И дали бе спалня или нечия душа

 

© Васил Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??