***
Дъждовни капки
в гънките на листата
рисуват есен.
***
Необятността
събрала цяло небе.
В птичи поглед.
***
Земята кърви.
Дъждът лекува раните,
като никой друг.
***
Капчуци пеят.
Локвите се люлеят
в хармония.
***
Зимният вятър
песъчинки събира.
Прави си лято.