26.02.2011 г., 15:27 ч.

Малки, важни нещица! 

  Поезия
744 0 7

Малки, важни нещица!
В пропусклива,
напоена с непосилни
дръзки мисли.
Памет.

Пошли, жалки времена!
В претоварено,
ръждясало от спомени,
пространство.
Време.

Прозирни капчици вода!
В просветление,
явило се в съня,
а май сънувал съм.
Наяве.

Дървета сиви, без листа!
Червени ивици
накъсано небе.
Последен морен залез.

Трева замръзнала, със скреж!
Кристали ледени,
неземна геометрия.
Студена красота.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??