1.02.2018 г., 15:24 ч.

Малките неща.. 

  Поезия » Любовна
429 1 0

Не съм програмиран да помня:

твоя любим шоколад и цветя,

всички покупки без списък (за Бога!)

или на очната линия марката и номера.

Не помня всички филми романтични

или любимата ти книга и игра,

не помня намаленията на черен петък

и името на гаджето на твоя приятелка.

Помня друго:

броят захарчета, които слагаш в кафето

и усмивката при любимата ти песен,

знам наизуст броя на ударите на сърцето

и изражението ти при аромат на есен.

Помня още..

от гъдел как извиваш си гърба

и мястото, на което ти ме целуна.

Помня удара на входната врата

и счупването на сърцето като тръгна.

 

Не помня всичко, извинявай.

Казват, малките неща са важни.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??