Замислял ли си се в днешни дни,
че не всичко се купува с пари,
в малките неща е красотата,
вечен лек са против самотата.
Книга можеш да си купиш ти,
но знанието е без пари,
ако искаш да успееш,
трябва сам да четеш и пееш.
Истинската любов не можеш да си купиш,
тя усеща се със сърцето,
няма как да я получиш,
ако недостоен си за нея.
По реки и по баири,
на природата се наслаждавай,
да гледаш колко са красиви,
и за повече пари, не се надявай.
Приятелите твои, верни,
не гледат в твоя джоб,
те знаят твоите качества безценни,
и чуват всеки зов.
© Kristin Kostova Всички права запазени