Едно момче с коси от злато
реши да пътешества...
Из толкова много чудеса,
из хиляди звезди
и толкова съдби..
Тъй жадно бе момчето да узнае.
И в този устрем тласнат бе и други светове да опознае.
И колко странни бяха всички
в безсмисления си живот...
И някак неуверен стоеше принцът
в посявката на диалог.
Един е суетен - материя без дух.
Един - несретен и тъжен алкохолик.
Трети пък начетен и някак си нелепо тих...
Четвърти - лидер и смешник!
Петият е твърде скромен,
а шести е от алчността поробен.
И тъй във своето пътуване
намери малкото момче земята.
И приятелството той откри,
но всеотдайност трудно бе да му дари.
И в миг почувства се изгубен,
тъй липсваше му любовта...
A беше толкова влюбен,
едва сега го осъзна...
© Eva Filth Всички права запазени