За всяка танцова стъпка, намерила място
неканена в главата ти
нарисувай ми картина,
защото точно това не очаквам от теб.
За всяка пиеса с глухи артисти,
заснеми ми филм с неми актьори,
защото никой не очаква,
че нямото кино пак е на мода.
От глина съдове извай,
докато си мислиш нова песен.
Напълни ми ги с малко надежда,
защото това не е за тях.
Обърни света ми, както само ти можеш!
И под ритъма на барабани
подари ми картина,
защото нещата не се случват така.
Само ти можеш толкова изкусно
да представиш света
чрез най-нестандарния метод -
различно, стихийно и не по този начин.
© Злори Всички права запазени