21.01.2009 г., 0:52 ч.

Малко зайче 

  Поезия » За деца
745 0 6
Малко зайче тича из полето,
гони пъстрата дъга,
щом погледне към небето,
вижда само радостта.


Подскачайки си из тревата,
вижда морков мустакат,
щастие за зайче от гората,
хапване до късен мрак.

И по тъмно то си тръгва,
уморено от игри,
и мечтата му се сбъдва
вкъщи да се приюти.

Там го чака мила мама
със усмивка на лице
и прегръдка тъй голяма
получава от сърце.


© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??