26.05.2009 г., 20:56 ч.

Мама 

  Поезия » За деца
914 0 1

         Мама

 

Мама е думичка свята,

мама е нежна милувка,

мама е приказка чудна,

мама е прегръдка в скута!

 

Мама целува те вечер,

мама люлее те докато заспиш,

мама ти раните милва

и не ще дори едно „мерси”!

 

Мама това е жената,

която над тебе винаги бди,

която привикваш нежно с думата „мамо”,

обръщаш се и тя до тебе седи!

 

Ето, това е думичката „мама”!

От нея на света по-свято няма!

© Афродита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сладурче си ти, продължавай, не се отказвай!
Предложения
: ??:??