9.03.2022 г., 6:31 ч.

Мама 

  Поезия
222 1 0

Честит 8-ми Март!❤️🌹

Здравей, приятелко любима
ако розата увехне, пак ще ухае,
защото вкъщи има друга роза и тя е най-добрата от всички и да знаеш,тя е с най-красивото и нежно име – Силвия!


Понякога я наричам мама,
това я прави толкова незаменима,

единствена ми е само тя, една едничка  на света!

 

До моята роза с най-красивите листа,

с румените бузки и аромата ѝ неземен!

Продължавай да растеж и сияеш,

с усмивката прекрасна, с хумора безкраен и с любовта ти неугасваща към нас!
                               Обичам те!❤️

© Никол Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??