2.06.2016 г., 12:39 ч.

Маме 

  Поезия » Друга
496 0 0

За теб ще пиша, мило мое Маме,
и знам, че думите в отвъдното летят,
ще пратя мислите си 
да прегърнат те без време, 
Обичам те от мене пак кънти!
Понякога живота не достига 
да бъдеш с някой за ръце да те държи,
но затова пък имаме безкрайното всемирие 
и там безкрайно любовта гори.
От мен ти сбогом няма да получиш
не смятам да обръщам своя гръб,
от слънчевото детство и веселие,
което помня как ми подари.

Поклон...
 и много поздрави на дядо.
Обичам ви...
 

© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??