16.05.2024 г., 13:07 ч.

Мама 

  Поезия » Свободен стих, Друга
61 0 0

Мамо , мамо

Какви дни видях

Мамо , мамо

Какви болки съм претърпял

 Мамо , мамо

Толкова съм самотен , че съжалявам

Мамо, мамо

Студено ми е, кой може да ме прегърне

Липсваш ми, кой може да ме обича освен теб.

Мамо искат от мен да те забравя! Кое да забравя ?

Това че си ме носила  девет месеца с болки или, това че си стояла с дни поред без сън или ,това когато се разболея ти беше при мен която стоеше отново без сън. Кое да забравя? Мамо аз не мога да те забравя за   един ден дори за час а камали за дни поред.

Моята майка е най хубавата, даже има най хубавата, усмивка на земята

Ако в водата захар да сложи мед става , пръста с вода да полее става градина от цветя.

Е тук имам нещо искам да крещя за толкова години търпя всичко на никого не мога да кажа НЕ много искам да крещя а ма там където няма никого но ето че не мога. Мамо защо не мога да кажа Не на никого и каквото да ми направят все прощавам да не се сърдят , да не ги обидя , да не ги нараня.

Какво е било живота продължавало .

Аз едно само знам мамо сълзите ми. Аз неуспех нека другите се обичат.

Защо живота е така аз обичам но те не . Давам всичко от себе си но не го оценяват . живота ми е много тъжен! Мамо защо не си до мен ?

Да ме галиш и да ми даваш съвети. Мамо без теб съм за никъде ,мамо обичам те.

Уморих се мамо много.

Уморих се да ме използват.

Уморих се от всичко.

Уморих се да не се чувствам комфортно със себе си.

Уморих се да се преструвам че всичко е наред , когато всичко е лошо.

Уморих се да пазя толкова много болки и негодувание в себе си.

Уморих се да опитвам да бъда по-добър човек и никой да не забелязва.

 

В този живот едно разбрах МАМО това си ти може всичко да стане между нас но ти прощаваш ти си ангела която ми е дадена от господ.

Обичам те мамо ти си моето всичко !

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??