26.12.2005 г., 1:18 ч.

Мамо, прости ми 

  Поезия
1130 0 3

Затварят се очите уморени.
Затварят се и хиляди врати.
Остават само лицата помрачени,
остават и изгубени мечти.

Къде си?! Почакай, нека времето да спра!
Моля те, нужна си ми тук, сега!

Късно е за неизречени слова.
Късно е за моето "Обичам те!".
Късно е да променя това,
с което мъчех те години.

Никоя няма да заеме мястото ти!
Никоя не може!

Мамо, прости ми!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??