25.04.2023 г., 7:30 ч.

Манипулацията 

  Поезия » Гражданска
283 0 0

Няма да си кривя душата,

да си мълча не мога вече -

използва се често лъжата

от който във власт се облече!

 

Навсякъде подобно нещо става,

но тук всички граници те минават,

бащиния им стана тази държава,

много обещават, после "забравят"!

 

Ще дойде поредният "спасител" пак,

ще излъже и той електората беден,

всъщност поредният потисник, враг,

който също ще го кара да е наведен!

 

А клетият народ теглото търпи,

идва му в повече това зло явно,

но така и не спира той да си спи,

затуй битието му е тъй безславно!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??