9.12.2023 г., 7:28 ч.

Марианска падина 

  Поезия
208 4 0

Какво очакваш

не знаеш дълбоко в мен

непонятен, загадъчен и съвършен

учените колкото повече откриват

толкова по-малко не знаят, душата ми е жен-шен

 

без кислород и маска живея

под налягане безцветно, течно около мен

на дъното е светло

на повърхността е тъмнина

 

дълбоко до мен, ако оцелееш

ще бъдем с теб до края на света

във Марианската падина

без кислород  и маска

между тъмнина и светлина

...

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??