21.12.2016 г., 20:52 ч.

Марина на една година 

  Поезия » Друга
320 0 2

Днес е онзи светъл ден
след година светлина,
всеки ъгъл тук е озарен
в дома с любов и красота.
От блясъка на детските очи
и усмивки, като жарко слънце
огряваш със безброй лъчи
душите ни до всяко зрънце.
С цвят и аромат от Бога
сърцата ни пленяваш с красота
да те сравня със него само мога,
защото ти донесе любовта.
Добре дошла и остани
при нас със обич отредена,
живота с радост прегърни
и бъди благословена.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??