30.01.2013 г., 11:04 ч.

Мария 

  Поезия » Хумористична
699 0 1

                                МАРИЯ

 

                 Имам колежка – жена барут.

                 Аз я заглеждам, тя гледа друг.

                 Та се чудя що да сторя,

                  как аз оня да съборя

 

                 и в сърцето да се скрия

                 на колежката Мария.

                 Но е трудно, трудно, знам.

                 Аз хамсия съм, той – шаран.

 

                 Но, о,  колежката Мария

                 се подсмихна, па ми рече:

                 - Знам, че не си от Ония,

                 но гръмни го, бе, човече!

 

                 Па вземи му и парите,

                 че и бъдещата слава

                 и ще видиш как в очите 

                 ще те гледкам аз тогава.

                                  ===

                       

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??