15.08.2023 г., 21:33 ч.

Мария 

  Поезия » Философска
205 2 2

Носителка на име свято
свещица стискам с две ръце,
ще бъда светлината златна,
туптящ заряд в едно сърце.

 

Съдбата ми- жена човешка
горещо слънце в мрак смолист,
ще нося свойто бреме тежко
дорде изписвам всеки лист.

 

Аз сила съм и постоянство,
Мария- блага и добра.
Ефир небесен, господарство
вселенско в мен с любов събрах.

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??