3.12.2018 г., 11:52 ч.

Марсианска чалга 

  Поезия
352 1 3

Марсианска чалга

в космоса вибрира.

Всички с дамаджани,

някой само с бира.

Друсат се антенки

в такта на гьобека.

Всички запотени,

но върви кючека.

Пеят марсианци,

пеят та се късат.

Те с чалгарски танци

могат и възкръсват.

От Земята дар е

тази кич неземна.

От отварачка Мара,

автографи вземат.

И танцуват голи,

по антенки остри.

Има своеволия,

имат много гости...

Марсианска чалга,

марсианска мода.

Космоса припада,

но живей народа.

Вземайте билети,

там тече купона.

Марс, чалгарски свети,

виждам от балкона.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??