1.03.2014 г., 12:35 ч.

Мартенички 

  Поезия » За деца
522 0 3

МАРТЕНИЧКИ

 

Мартенички пременени,

бели, аленочервени,

по якички и ръчички

със надежда носят всички.

 

Да са радостни, засмени,

с красота благословени,

Господ да ги вдъхновява,

да живеят в труд и слава!

 

Любовта и добротата

да пребъдат на земята,

да ги радва пролет жива,

бяла, огненокрасива!

 

Мартенички пременени

песен пеят, вдъхновени!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??