29.05.2022 г., 18:19 ч.

Маска 

  Поезия » Любовна
310 0 0

Ето отново слагам маската на лицето си,
обличам чужда кожа 
и си мисля нима това ще ме направи 
щастлива?

 

Живея в един измислен свят
с друго лице и тяло, 
не това не съм аз!

 

Ти искаше да бъда друга,
не себе си 
и виж докъде ме докара
това
сега съм по-нещастна и от преди,
когато бях аз, а не тя, непознатата жена!

 

 

Ако можеш ме обичай такава каквато съм,
а не каквато ти искаш да бъда. 


 

06.08.2010
Kami Choi Ilieva 

 

* от първите ми произведения вече част от първата ми издадена стихосбирка ''Маска''.

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  901 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??