8.11.2015 г., 19:25 ч.  

Масовикът 

  Поезия » Гражданска
455 0 0

Масовикът

 

Телевизор,

диван,

пуканки, пръснати по пода,

нищо и никакъв ток

тече по вените на технологията.

А програмата върви,

докато зрителят умира,

остава черупка,

отдадена

на болната

амбиция

на продуцента…

Слава!

Слава!

Вечна слава на рейтинга!

                                   01.07.2015г.

© Дилян Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??