17.12.2014 г., 21:28 ч.

Мавруд 

  Поезия
723 0 3

Най-хубавото вино -

от мавруд в Асеновград се произвежда.

Вкуси ли го, до екстаз човек довежда.

Чаша след чаша утолява свойта жажда.

Тъй му се услажда!

Става по-красив светът,

нищо, че жената ще нарежда.

Хубаво ще се нареже с тоз мавруд.

Ударите да поеме, като мъж!

 

 

 

Весели празници!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??