29.05.2007 г., 7:48 ч.

Me, Myself & I 

  Поезия
624 0 0
  

Как изобщо ме разбираш,
когато не разбираш български?!
Езикът е косвено средство,
за което всеки си плаща!


Сега съм само със себе си!
С мен, моя милост и аз!
Другите са някъде нататък,
забравиха, че останах сама..


Това обаче не ми пречи,
ти нали се водиш наблизо?!
Ти нали и зад мен стоеше...
Виж се сега как и къде си?!

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??