9.02.2004 г., 9:01 ч.

Мечта 

  Поезия
1706 0 1

В леглото се сляхме,
ах мое видение,
нечувана приказка,
копнежи на сън.
 
Ти галеше нежно
очите с пръсти,
треперех щом чевствах
по тялото твоите устни.

Докосна душата ми,
сърце разбушува.
Накара плътта ми
все теб да жадува.

Леглото пое
аромата ти нежен
и в него аз се връщах
към деня неизбежен.

В съня си те чувствах,
усещах те пак.
Всяка нощ преживявах
дивата страст.

Събуждах се цяла
обляна в леглото от пот
и търсих те жадно,
как исках отново от този сироп.


Но ти си бе тръгнал,
изчедна с нощта,
не зная дали си наистина
или само мечта?

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??