30.09.2005 г., 1:44 ч.

Мечта 

  Поезия
1129 0 2

Мечта, любов, съдба,
момент безумно сладък,
момиче, нежност, красота,
мечта превърната в реалност.

Луна, звезди, небе,
романтика, вечеря, нежност,
приятелство, любов, съдба,
мечта превърната в реалност.

Живот, мечти, любов,
копнежи, нежност, чувства,
деца, семейство, топлина,
мечти превърнати в реалност.

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??