27.12.2007 г., 19:20 ч.

Мечта 

  Поезия » За деца
6669 1 8

  

                                  Когато звездите изгреят,

                                  мечтая да съм малка фея.

                                 Нежно за миг да ги докосвам,

                                 с пръчица да омагьосвам.

  

                                Да греят всички по-добре,

                                да блестят по цялото небе,

                                че всяка искряща звезда

                                е приказна детска мечта.

 

                               И всяко дете заслужава

                               своя звезда да притежава.  

                               А тя да го закриля от беди,

                               да му дарява по-щастливи дни.

 

                              Това е моята мечта -

                              да са щастливи всички деца.   

                             Да светят детските очички,

                             да греят като небесни звездички.

 

© Даяна Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??