Когато звездите изгреят,
мечтая да съм малка фея.
Нежно за миг да ги докосвам,
с пръчица да омагьосвам.
Да греят всички по-добре,
да блестят по цялото небе,
че всяка искряща звезда
е приказна детска мечта.
И всяко дете заслужава
своя звезда да притежава.
А тя да го закриля от беди,
да му дарява по-щастливи дни.
Това е моята мечта -
да са щастливи всички деца.
Да светят детските очички,
да греят като небесни звездички.
© Даяна Узунова Todos los derechos reservados